Du er her

Personlig assistance

Vores tilgang er altid med fokus på kvalitet som det væsentligste, men er naturligvis samtidig meget bevidst om, at vores kunder (kommuner og regioner) skal opleve en reel værdi i forhold til de indsatser, vi yder. 

Vi har mange års erfaring i at drive hjælperordninger inden for handicaphjælp i forskellige former. Vi har ekspertise inden for respiratoriske ordninger, ledsagerordninger, børneordninger samt BPA.

Respiratoriske ordninger

Vi har mange års erfaring i at drive respiratoriske ordninger for regioner og kommuner. De respiratoriske ordninger kræver en stor faglig viden af både hjælpere og ledere, ligesom der naturligvis forlanges en høj grad af leverancesikkerhed. Vi har ansat certificerede hjælpere, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker, som sikrer leverance af høj kvalitet og sikkerhed.

Ledsagerordninger

Vi kan hjælpe kommuner med at etablere ledsagerordninger til borgere med funktionsnedsættelse, der bevilges efter servicelovens bestemmelser. Ved at overlade ansvaret til os vil der ofte kunne opnås en mere effektiv løsning, fordi kommunen slipper for en hel del besvær med administration af medarbejdere.

Børne- og familieordninger

At have hjælpere i hjemme, når man har et barn, der har et svært handicap eller en alvorlig sygdom, er ofte en meget stor belastning for familien og giver ofte store udfordringer hos kommunen. Vores virksomheder i Danmark har meget lang erfaring inden for dette område og kan tilbyde at skrue løsninger sammen, som imødekommer både kommunen og familiernes behov. 

BPA

BPA (Borgerstyret Personlig Assistance) er et tilbud borgere, der har en funktionsnedsættelse og har fået bevilget hjælpen efter servicelovens bestemmelser herom. Vi er blandt de største udbydere af denne service i Danmark og kan derfor tilbyde en løsning, som er sikker og pålidelig. Som borger med en bevilget BPA skal du selv planlægge og lede dit team af hjælpere, men resten tager vi os af. Den leverandør du vælger skal give dig tryghed for at tingene bliver løst korrekt og til tiden. Det er det vi garanterer.

Som kommune skal I være sikre på at jeres BPA-leverandører er seriøse og kan levere i henhold til jeres specifikke behov. Vi opererer i mere end halvdelen af alle danske kommuner og her derfor en betydelig indsigt i de behov vores kommunale samarbejdspartner har i den sammenhæng.

Personlig assistance leveres af vores to virksomheder Olivia Danmark og Focus People.