Du er her

Vores historie

Team Olivia Danmark er en del af Team Olivia koncernen, der består af 51 selskaber og har mere end 11.000 medarbejdere i Sverige, Norge og Danmark. Team Olivia Danmark startede i 2013, da Handicaphjælp Danmark - nuværende Olivia Danmark - blev en del af Team Olivia. I januar 2016 blev Focus People del af Team Olivia familien, og i juni 2017 kom også Behandlingsstederne Søbæk til.

Olivia Danmark er en af de største private udbydere af hjælpe- og støtteordninger og har eksisteret siden 2004. Medarbejderne hos Olivia Danmark har en bred vifte af faglige og menneskelige kompetencer med bl.a. sygeplejersker, socialrådgivere og pædagoger. Dette gør, at Olivia Danmark kan indgå i et tæt samarbejde med de kommuner, der sidder med komplekse problemstillinger.

Focus People er en stærk regional aktør inden for handicaphjælp og sundhedsløsninger i Syddanmark samt i Midtjylland. Dette gør, at Olivia Danmark og Focus People til sammen er solidt repræsenteret i hele Danmark.

Behandlingsstederne Søbæk er en af Danmarks største aktører inden for bo- og opholdssteder samt interne skoler for børn og unge med særlige behov. Søbæk er placeret i Nordvestsjælland, men visiterer børn fra hele landet.